Entrevista a Pau Llorens

, ,

Pau Llorens és una de les noves incorporacions a l’equip Zona7 i arriba de fer uns molt bons resultats al Campionats d’Espanya d’Orientació.

  • Pau Llorens

    Foto: Biel Ràfols

  • 26 anys
  • Casserres
  • Curses d’Orientació

Bona tarda Pau, primer de tot moltes felicitats pels bons resultats als Campionats d’Espanya d’orientació de la setmana passada.

Gràcies Gràcies

El 2020 ha sigut un any atípic tant a nivell social com esportiu. S’han anul·lat un munt de competicions, se n’han re-programat d’altres… com ho has viscut?

Mmmm, ho he viscut molt tranquil·lament, crec que en part m’ha anat bé poder baixar el ritme competitiu aquesta temporada per poder fer un reset i tornar a començar amb més forces i ganes que mai.

Tot i això no ha estat fàcil, els mesos de confinament i post confinament no han estat fàcil.

Ja ho has dit però, creus que aquesta situació ha afectat a la teva motivació i rendiment?

Clar, motivació sí, perquè va baixar al 0% durant el confinament però veure com aquesta motivació torna a pujar fins el 200% és molt gratificant.

I en el rendiment igual, veure que físicament estàs molt malament i veure que al cap de sis mesos tot torna a estar al seu lloc.

La veritat és que has aconseguit arribar als Campionats d’Espanya en un molt bon estat de forma i vas assolir molt bons resultats. Per tu, quines han estat les claus del teu rendiment?

Mmmm jo crec que tot i haver arribat molt avall he tingut suficientment temps per tornar a arribar al nivell adequat. Han estat sis mesos d’entrenament continuat i amb molta motivació per poder arribar a aquests campionats, que no sabia que hi serien però que, al final, són l’inici de la temporada següent, per tant és com una pre-temporada ben feta.

Com es presenta la temporada 2021? Quins són els teus objectius i els reptes més importants als que t’enfrontaràs?

De moment tot és molt incert, però esperem que tot torni a la normalitat, així que el primer objectiu important serà el Campionat d’Espanya que serà el mes d’abril i posteriorment les proves de selecció per poder accedir al mundial de 2021 que serà a la república txeca.

A part també hi haurà altres competicions puntuals com el Jukola amb el Navi, el club amb el qual competeixo internacionalment, i també alguna world cup a la qual poguem assistir amb la selecció.

Estem segurs que seguint treballant com fins ara ho podràs aconseguir.

Molta sort i molts èxits en la nova temporada!