NUTRICIÓ

Plans de Nutrició Esportiva Personalitzats

Optimitza el Teu Rendiment Amb Plans dissenyats específicament per a les teves necessitats esportives i personals

La nutrició no és només una part del teu entrenament, és la base del teu rendiment. Un pla nutricional ben dissenyat pot significar la diferència entre assolir els teus objectius o quedar-te curt. A Zona7, personalitzem cada aspecte de la teva dieta per assegurar que cada caloria compti per assolir els teus objectius.

Entrevista Inicial Personalitzada

Comencem amb una entrevista detallada per entendre els teus objectius, estil de vida i requisits dietètics. Aquesta conversa ens permet crear un pla que s’ajusti completament a les teves necessitats i aspiracions.

Aquest enfocament personalitzat assegura que el teu pla nutricional reflecteixi les teves metes personals i esportives, maximitzant els resultats.

Planificació nutricional esportiva

El teu pla inclou estratègies nutricionals que optimitzen el rendiment per l’esport que practiques, millorant la teva força, resistència i recuperació.

Suport Continu

Sempre estem disponibles per a respondre a les teves preguntes i ajustar el teu pla mitjançant WhatsApp, e-mail o una trucada.

Cada mes, t’oferim una visita presencial amb cita prèvia per revisar els teus progressos i fer els ajustos necessaris al teu pla.

Estudi Antropomètric

Realitzem un estudi antropomètric complet per avaluar la teva composició corporal i mesurar indicadors clau que guiaran la personalització del teu pla nutricional.

Aquesta anàlisi detallada ens permet ajustar la teva alimentació basant-nos en canvis precisos i observables, garantint un seguiment efectiu del teu progrés.

Planificació nutricional del dia a dia

Més enllà de l’esport, el teu pla es personalitza per a la teva rutina diària, assegurant que mantinguis un rendiment òptim en tot moment, tant en entrenaments com en competicions.

Comença Ara!

No esperis més per portar el teu rendiment al següent nivell! Posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix i descobreix com un pla de nutrició personalitzat pot potenciar al màxim les teves capacitats. Estem aquí per ajudar-te a assolir les teves metes i superar els teus límits!